TEMPUR Pro® Matras - Tot 25cm hoog (2024)

Het enige dat alle conventionele matrassen (spring, water,schuim) gemeen hebben, is dat ze de gebruiker dwingen zich eraante conformeren. Met TEMPUR® vormt de matras zichdaadwerkelijk naar het lichaam.

Door zich aan uw lichaam aan te passen, elimineert de TEMPUR®Matrassenvrijwel alle drukpunten en verdeeld het uw lichaamsgewichtgelijkmatig.

JA! Met onze100 dagen omruilgarantiekunt u een TEMPUR®matras 100 nachtenlang uitproberen. Mocht u na verloop van tijd dus toch nietgeheel tevreden zijn, dan kunt u uw matras kosteloos omruilenvoor een andere matras.

TEMPUR® matrassen zijn zo ontwikkeld dat u ze nooit hoeft om te draaien. EenTEMPUR® matrasmag dan ook nooit worden omgedraaid.

Een van de voordelen van het bezitten van een TEMPUR®matras uit onze huidige collecties is datalle modellen verwijderbare en wasbare hoezen hebben. Standaard TEMPUR® matrashoezen kunt u verwijderen en wassen tot60°C. TEMPUR® SmartCool en CoolQuilt matrashoezen kunt uverwijderen en wassen tot 40°C. Daarnaast zijn onze SmartCool en CoolQuiltmatrashoezen ontworpen met QuickRefreshtechnologie. Dit betekent dat u gemakkelijk debovenste hoes kunt verwijderen en wassen. Het isbelangrijk om tijdens het wassen van uw matrashoes altijd deinstructies van de fabrikant op te volgen. Deze vindt u op eenetiket aan de binnenkant van de matrashoes.

Mocht u in de toekomst een vervangende hoes willen aanschaffenvoor uw matras,neem dancontactmet ons op voor een offerte. We hebben het exacte model en demaat die u hebt gekocht nodig om er zeker van te zijn dat u dejuiste ontvangt.

Als u er niet zeker van bent, kunt u ons altijd tijdens dereguliere kantoortijden bellen op +31 (0)318 699 200 voor verderadvies. Daarnaast kunt u ook enkele tips voor gebruik vinden oponzeOnderhoud TEMPUR productenpagina.

We raden het gebruik van een elektrische deken met een TEMPUR® matras zeer af, omdat de matras het bestewerkt in reactie op de natuurlijke lichaamswarmte. Door een elektrische deken te gebruiken ervaart u mogelijk geen optimale ondersteuning alsomdat de elektrische dekenonomkeerbare schade aan de drukverlagende eigenschappen van uwmatras kan veroorzaken.

HetTEMPUR® materiaalis samengesteld uit miljarden visco-elastische bolvormige, opencellen. De cellen reageren op uw lichaamstemperatuur en -gewichten verschuiven en herorganiseren hun positie om zich naar deexacte contouren van uw lichaam te vormen. Het wordt zachter inwarmere gebieden (waar uw lichaam het meeste contact maakt methet oppervlak) en blijft steviger in koelere gebieden (waarminder lichaamscontact wordt gemaakt). Door het wegnemen van dedruk kan het bloed de hele nacht vrij stromen, waardoor jeminder gaat woelen en draaien. Met andere woorden: je slaaptbeter en rustiger.

Te warm slapen op een TEMPUR®-matras is geen probleem waar onze klanten vaak tegen aan lopen.Onze matrassen zijn ontworpen om te reageren op delichaamstemperatuur, waardoor ze zich kunnen aanpassen aan hetlichaam, ondersteuning bieden en drukpunten verminderen.

Wel is het zo dat door de verbeterde ondersteuning enverminderde drukpunten op uw lichaam, slapen op onze matrassende bloedsomloop kan helpen verbeteren, zodat u wellicht lichterbeddengoed nodig heeft. Voelt u zich toch nog te warm in bed? Probeer dan eenlager dekbed en ademend beddengoed te gebruiken en houd uw kamergoed geventileerd.

De basis van elk matras en kussen dat we creëren, is onsauthentieke TEMPUR® materiaal, dat is ontstaan uitNASA-technologie. In de jaren 60 hebben wetenschappersvan NASA een volledig nieuw materiaal uitgevonden datvervolgens werd gebruikt aan boord van de Space Shuttles. Onzeoprichters realiseerden zich het unieke potentieel van hetmateriaal. Dus namen ze die originele NASA-uitvinding enspendeerden jaren aan het perfectioneren ervan tot TEMPUR®materiaal en creëerden 's werelds eerste visco-elastischmatras en kussen.

1. Een van de meest betrouwbare indicatoren van het comfortvan een matras is de frequentie van veranderingen in delichaamshouding 's nachts - woelen en draaien. Hoe minder keeru beweegt, hoe beter u slaapt. Klinische tests hebbenaangetoond dat een TEMPUR®-matras het woelen en draaientot 80% kan verminderen.

2. Veel mensen denken dat waterbedden u een bijna perfecteondersteuning bieden door uw lichaam in een natuurlijkepositie te laten ‘zweven’. Door verplaatsingcreëert het waterbed zelfs wat experts het'hangmateffect' noemen. Dit is een onnatuurlijke en ongezondekromming van de wervelkolom als gevolg van onjuisteondersteuning. Het TEMPUR®-matras laat uw wervelkolom inzijn natuurlijke positie rusten, waardoor u een optimaleslaaphouding en comfort krijgt.

3.Volledig verende matrassen bedekt met eendikgewatteerde tijk betekent dat u op rij na rij opgerold verendmetaal ligt. Hierdoor ontstaan ​​vaak drukpunten die pijnlijkegewrichten en rugpijn kunnen veroorzaken. Het visco-elastischemateriaal in de TEMPUR®-matras vormt zich naar uw lichaam,past zich aan uw lichaamsgewicht aan en verdeelt hetgelijkmatig, waardoor de druk wordt verminderd en maximaleondersteuning wordt geboden.

4. Er zijn vandaag verschillende visco-matrassen verkrijgbaar,maar deze zijn niet visco-elastisch en hebben niet dedichtheid van 85 kg van het TEMPUR®-materiaal of deduurzaamheid van 10 jaar. Het TEMPUR® visco-elastischemateriaal met open cellen vormt zich naar de exacte contourenvan uw lichaam, waardoor u maximale ondersteuning endrukverlichting krijgt waar u die het meest nodig heeft.

TEMPUR Pro® Matras - Tot 25cm hoog (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 6193

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.