Matras Latex Comfort - Firm - Matrassen - Matrasconcurrent (2024)

Matras Latex Comfort – Firm

Matras Latex Comfort Firm

Ben je op zoek naar een zeer soepel matras dat een optimale ondersteuning geeft voor je rug, nek en schouders? Dan zit je goed met het Matras Latex Comfort Firm! Door de open structuur van het schuimrubber heeft dit matras een uitstekende ventilatie. De 9 comfortzones zorgen ervoor dat jouw gewicht perfect over het matras wordt verdeeld. Heb jij behoefte aan zeer comfortabele nachten? Daar ben je van verzekerd, dit matras heeft namelijk een perfecte puntelasticiteit en veerkracht. Het matras is tevens voorzien van een afritsbare tijk waardoor de tijk van het matras gemakkelijk te reinigen is. Dit latex matras heeft van nature antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, waardoor jij altijd fris en uitgeslapen je bed uitkomt! Dit matras is geschikt voor mensen tot 130 kg. Ben je lichter dan 85 kg dan is het Matras Latex Comfort Original geschikt voor je, dit matras is namelijk geschikt voor mensen tot 85 kg.

Voordelen:

  1. Geschikt voor buik-, zij- en rugslapers
  2. Comfortabel en soepel ligcomfort
  3. Perfecte ventilatie
  4. Zeven comfortzones, elk deel van het lichaam de juiste ondersteuning
  5. Lange levensduur
  6. Geen kuilvorming
  7. Wasbare tijk
  8. Anti-allergisch
  9. Milieuvriendelijk en CFK- vrij geproduceerd
  10. Nederlands fabricaat

Latex matrassen

Latex, ook wel schuimrubber genoemd, is van oorsprong een natuurproduct. Dit materiaal zorgt voor een goed ligcomfort en garandeert een lange levensduur van het matras. De Latexmatrassen van Matrasconcurrent zijn geperforeerd zodat de matrassen altijd blijven ademen en ventileren. De gemiddelde levensduur van een latex matras is 7 tot 9 jaar.

9-zone indeling

Met dit matras droom je heerlijk weg vanwege de 9-zone indeling. Deze indeling zorgt ervoor dat je gehele lichaam de optimale ondersteuning krijgt. Je lichaamsgewicht wordt door de negen zones goed verdeeld. Met de zones krijg je delen met stugge veren en delen met mindere stugge veren, waardoor de zwaardere lichaamsdelen als schouders en heupen meer wegzakken in het matras. Dat zorgt voor een heerlijke nachtrust.

De tijk

Het Latex Comfort Firm matras is voorzien van een zachte tijk van katoen. De afritsbare tijk is anti-allergisch, waardoor deze uitermate geschikt is voor mensen met een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijt. Hij is wasbaar, zodat je hem zo nu en dan eenvoudig in de was doet. Op die manier slaap je altijd op een uiterst hygiënisch matras!

Persoonlijk advies?

Heb je nog vragen over dit matras of zou je graag persoonlijk advies willen van een van onze deskundigen? We helpen je graag bij al je vragen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. We voorzien je graag van persoonlijk advies op maat.

Een vraag over dit product?

Heb je vragen over dit product of wil je liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via de klantenservice of breng een bezoek aan één van onze filialen. In onze winkels staat een van onze medewerkers voor je klaar met een kopje koffie of thee en wat lekkers.

Oude matras inleveren?

Als je een nieuw matras bij ons koopt, kun je er voor kiezen om je oude matras door ons mee te laten nemen! Dat kun je tijdens het afrekenen selecteren (bij het invullen van je adresgegevens). Wanneer wij je nieuwe matras dan komen bezorgen, nemen wij direct je oude matras weer mee en installeren we je nieuwe matras. Zo hoef je ook niet een ritje naar de stort te maken om je oude matras kwijt te raken.

De prijs

Wil je van deze service gebruik maken? Dan kost dat je slechts 39,95. Je kunt de optie selecteren tijdens het afrekenen (bij het invullen van je adresgegevens).

Voorwaarden

De enige voorwaarde voor het gebruik kunnen maken van deze service is dat je oude matras van een vergelijkbare grootte is als het nieuwe matras dat je bij ons bestelt!

1 beoordeling voor Matras Latex Comfort – Firm

  1. Waardering 5 uit 5

    Anoniem

    top matras!

Een beoordeling toevoegen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.

Topservice

Bij dit product kun je gebruik maken van onze Topservice. Voor een kleine meerprijs geniet je van extra service en kun je snel en zorgeloos genieten van jouw nieuwe producten. Voor de Topservice gelden de volgende voorwaarden:

Matrassen en topmatrassen

  • Producten worden aan huis gebracht tot en met de vierde verdieping.* Woon je hoger dan de vierde verdieping dan kan er geen gebruik gemaakt worden van de Topservice.
  • Het matras wordt uitgepakt en geïnstalleerd. Het afval wordt meegenomen.
  • De Topservice kan aangevinkt worden bij het bestellen tegen een meerprijs van €29,95.

Boxsprings

  • Producten worden aan huis gebracht tot en met de vierde verdieping.* Woon je hoger dan de vierde verdieping dan kan er geen gebruik gemaakt worden van de Topservice.
  • De boxspring wordt niet uitgepakt en geïnstalleerd, maar wel tot in de slaapkamer geleverd.
  • De Topservice kan aangevinkt worden bij het bestellen tegen een meerprijs van €29,95.

* Kies je niet voor de Topservice, dan wordt het product tot de eerste drempel bezorgd.

Meer weten? Lees hier meer over onze Topservice.

Matras Latex Comfort - Firm - Matrassen - Matrasconcurrent (1)

Comfort

Het merk Comfort staat bekend om zijn toewijding aan het bieden van betaalbare en kwalitatieve slaapoplossingen voor een breed scala aan klanten. Met een assortiment dat onder andere matrassen, kussens en beddengoed omvat, richt dit merk zich op het creëren van comfortabele en ondersteunende slaapomgevingen voor zijn gebruikers. De producten worden zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën om te voldoen aan de verschillende behoeften en voorkeuren van de klant. Of het nu gaat om een matras met pocketvering, traagschuim of latex, Comfort streeft ernaar om een goede nachtrust toegankelijk te maken voor iedereen, zonder in te leveren op kwaliteit of gemak. Met dit merk kunt u rekenen op betrouwbaarheid, betaalbaarheid en een goede nachtrust, elke nacht weer.

Meer van Comfort

Gespreid betalen met SprayPay

Is het aankoopbedrag minimaal €250,-? Dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Tijdens het afrekenproces kun je aangeven dat je via SprayPay gespreid wilt betalen. Wij beoordelen dan aan de hand van een aantal checks razendsnel je aanvraag. De beoordeling vindt online plaats en kan dus 24/7 worden uitgevoerd.Lange aanvraagtijden kennen we dus niet. Binnen enkele seconden weet jij of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord? Dan kun je meteen genieten van je aankoop; je moet alleen de levering nog even afwachten.

Betaal in termijnen

  • Selecteer tijdens het afrekenen SprayPay – Gespreid betalen
  • SprayPay betaalt het artikel waarna jij ons in termijnen terugbetaalt
  • Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso
  • Alle termijnen betaald en er staat geen bedrag meer open? Steun een Goed doel!
Matras Latex Comfort - Firm - Matrassen - Matrasconcurrent (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 6189

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.